logo
Main Page Sitemap

Var hittar man en sex kompis


var hittar man en sex kompis

Träffa genom kompisar är ju svårt med den åldern.
Jag har haft några fasta förhållanden tidigare men nu är jag singel sedan en tid och trivs med det.
Annars är det en bra fråga hur en kille skall gå till väga, har själv funderat på det genom åren men aldrig lyckats då jag aldrig varit så bra när det kommer till själva raggningsbiten så att säga.
Några one night dating sex månader utan sex stand har det blivit men det är egentligen inget jag gillar. .Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail men byt ut @ mot (at) så att inte kommentarerna hamnar i skräpposten.Jag har ju hört om folk som har.k "kk-förhållanden" och jag tycker det låter praktiskt.Visst att det är många killar som låtsas vara tjejer är ingen nyhet, det gäller på alla typer av sidor skulle jag tro, vad det nu är för patetiskt liv dom grabbarna har är en annan femma dock.Var hittar jag såna tjejer?
Jag tänker mig inte något seriöst förhållande utan mer en kk/kompis-situation där man hänger och har sex och det är underförstått att jag bjuder på middagar, shopping, någon resa då och då osv.
senast redigerad av FFredPalakon.
Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt lite om dig själv och vad du gillar att hitta. .
Det är fan allt.
Eller var det ett one night stand som ni träffade fler gånger och sedan blev ni kk?
Det enda jag saknar är egentligen sex.Eller som bor kvar i samma stad gratis sex möta men som vill träffa nytt folk.Hejsan, det här tycker ni kanske är en konstig fråga men jag undrar lite över hur man hittar en person att ha ett kk-förhållande med?Var det en kompis som ni känt länge och tillslut började få sexuella känslor för?Tror att tjejer med enkelhet vara kräsna för dom vet så väl att dom får det dom söker efter då det går 30 killar på varje tjej ungefär, så att få napp där är nog väldigt svårt men absolut inte omöjligt skall tilläggas.Ja som sagt: Hur hittade ni er kk?Man vet aldrig vem man tar hem/följer med hem.Hopefully you can find someone out there whos lonely too.Jag tror det skulle förstöra vår fina vänskap faktiskt.Sist var det runt 250 personer som hörde av sig!Jag är 28 år och har gjort karriär fort, tjänar väldigt bra, hyffsat vältränad, ser bra ut etc.Write a comment below in which you state your city, your email and some things about you.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap