logo
Main Page Sitemap

Kvinna söker en man för partnerskap


kvinna söker en man för partnerskap

Fyll din tid med givande och inspirerande sysselsättningar, skriv upp dig på den där danskursen eller porslinsmålningen som du funderat på, för din egen skull såklart - men vet vem som mer skrivit upp sig?
Jag vill ha ett seriöst förhållande.Söker representativ kvinna runt 50 som kan resa runt med mig på mina uppdrag.Ibland kan man vara mer kär i kärleken än personen ifråga.Jag älskar att dansa och sjunga, men jag sjunger inget vidare men gör det ofta och gärna.Ha ett eget liv, ingen vill, eller kan, vara totalt ansvarig för en annan persons välbefinnande och lycka.
Medlem ojohansson (klicka för info) vuxna finder vän gifte sig Skrivet: 21:44:28 Jag söker någon som vill dela vardagen med mig och min hund.
Kvinna, 58år Örebro länJag är en kvinna i Kopparberget,.
Jag är en jordnära kvinna, tycker om mysiga hemmakvällar, att laga datum för sex för att bli gravid mat, resa, allt som gör livet glatt.
En kvinna med självförtroende kommer att anses attraktiv hos en man med självförtroende, en vinnande kombination eller hur?
Äta en god middag, promenader, resor.
Tycker om djur och natur, är en sprallig och glad kvinna.
Valhant (klicka för info) Skrivet: 17:55:55.Kvinna, 51år, jönköpings länSöker lugn, snäll, trygg man för i första hand vänskap, sedan ett förhållande.Jag är själv ingen gubbe trots mina 65år!Eller kan du inte tänka dig att vara med någon annan?Tänk efter - är du kär i kärleken?Annons 41 - 60 av totalt 133.Jag bor nära Gbg.Jag söker dig jordnära kvinna som gillar musik o natur.Vår utmärkta kvalitetskontroll och kundservice ser till att allt du behöver oroa dig för är att se bra ut på din bild.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap