logo
Main Page Sitemap

En dag utan sex


en dag utan sex

Det är som om jag stängt av den delen.
Och så har det fortsatt.Maja är 58 år och bor i en rymlig lägenhet i Stockholms innerstad.Utan att det inte finns någon där när man är ledsen och orolig.Foto: Colourbox, låt oss nu en gång för alla reda ut de förlegade motargumenten mot en samtyckeslag.Vi pratar om andra saker.Det är en kränkning för båda parter.De två sönerna är utflugna, Maja och deras pappa skildes när pojkarna var små.Det är omkring tio år sedan Maja hade sex senast.
Brakade loss i ett jättegräl, där hon lovade att det skulle bli förändring, men det vart på sin höjd 20 av vårt tidigare sexliv.
Jag känner mig så sårad, olycklig och deprimerad!
Hon ber mig att vänta, då hon inte känner sig ok där nere efter nedkomsten.
Eftersom båda är av samma åsikt är det ingen som är otillfredsställd.
Men jag trivs ändå bra med att leva för mig själv, jag har många vänner, jag gillar att läsa och att fixa hemma, jag är aktiv, jag tränar och hittar på roliga grejer.
Nu vart jag så förbannad så jag berättade att jag faktiskt överväger att träffa någon kvinna eller hetero par (något jag tagit upp tidigare ifall jag når gränsen), jag står inte ut längre.Som alltid när sexualbrottslag diskuteras låter sig inte debatten och motståndarna vänta på sig.Kanske blir det dess sista bastion.Ord kommer stå mot ord och riskera omvänd bevisbörda.Min drift att sätta i gång med att leta är inte stark.Och så gillar jag mitt jobb. Man sex offender karta adress får göra det man själv vill.Hade det varit förr, då hade jag nog gått tillbaka och läst skildringen igen, säger Maja.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap