logo
Main Page Sitemap

Att arbeta för essex kontakta oss


att arbeta för essex kontakta oss

Passal har försäkringar som gäller om det skulle hända dig något under arbetet och för lokala swingers chatt att du skall känna dig trygg i din anställning.
Affärsidé, saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till.
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken kund man arbetar med.
Passal betalar in pensionspremier för alla anställda.Vad ADL-träningen exakt består av beror förstås helt och hållet på vad varje individ behöver träna på och grad av handikapp.Grundläggande är att du så långt det går ska assistera kunden med det som behövs, för att hon eller han ska kunna leva det liv som hade varit möjligt utan funktionsnedsättning.Med egna erfarenheter av att växa upp med en funktionshindrad syster och 15 år som personlig assistent i bagaget startades företaget.Företagsnamnet Saxena betyder långt hemifrån och tanken var just att hjälpa människor med funktionshinder som befinner sig långt hemifrån.Våra avtalade insatser baseras på LSS och SFB 51 kap och vi säkerställer kvaliteten med hjälp av vår servicepolicy.Det är brukarens behov och önskemål som styr verksamheten på Saxena Omsorg.Därför lägger vi mycket fokus på våra assistenter bland annat i form av satsningar på kontinuerliga utbildningar och friskvård.Läs mer om vad detta innebär.
Vi vill att det på Passal ska finnas en kultur med fokus på möjligheter.
Vision, vår vision är att uppnå maximal samhällsnytta genom att stärka den enskildes möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv samt att kunna delta aktivt i samhällslivet.
Kollektivanslutna med Vårdföretagarna (Almega vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra personliga assistenter konkurrenskraftiga löner.
Som assistent är du en oerhört betydelsefull person och det hoppas vi att du känner som anställd på Passal.
Passal följer det kollektivavtal som är upprättat mellan Vårdföretagarna och Kommunal.
Detta säkerställer bra anställningsvillkor för våra assistenter.
Alla medarbetare har relevant utbildning och gedigna erfarenheter av funktionshindrade och deras behov.Servicepolicy, när du väljer oss för personlig assistans eller ledsagning/avlösning kan du vara säker på att du får hjälp utifrån dina behov och önskemål.Saxena Omsorg är godkända.Så jag vände på steken.Ett stöd för att kompensera skillnaderna i livsvillkor människor emellan.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap